info@vo-content.nlContact

Vanaf 1 augustus heeft de Raad van Toezicht twee nieuwe leden

De Raad van Toezicht houdt integraal toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. De Raad van Toezicht vervult daarnaast een klankbordfunctie en staat het Bestuur met advies terzijde. Momenteel bestaat de RvT uit zes leden. De twee nieuwe leden stellen zich graag voor.

Petra Hagreize

“Al meer dan 10 jaar volg ik Stichting VO-content met bewondering voor hun inzet voor open digitale leermiddelen en de waardevolle ondersteuning die zij bieden. Mijn ervaring in het primair en voortgezet onderwijs, waar ik jarenlang betrokken ben geweest bij de ontwikkeling van professionals via e-learning en platformen, heeft me inzicht gegeven in de uitdagingen binnen de onderwijssector.

Ik zie mogelijkheden om onderwijsacademies beter te benutten en open leermiddelen in te zetten, zodat leerlingen meer kansen krijgen om in hun eigen tempo en op hun eigen manier te leren en uitgedaagd te worden.

Daarom kijk ik ernaar uit om als lid van de Raad van Toezicht bij VO-content mijn expertise in ICT, onderwijs en L&D in te zetten om bij te dragen aan een toekomstbestendig onderwijslandschap. Dank voor het vertrouwen; ik heb er zin in!”

Petra Hagreize

Willemijn van Oorsouw

“Waar digitalisering een rode draad is door mijn carrière, is onderwijs een rode draad door mijn leven. Opgegroeid met een vader die zijn hele carrière in het basis en middelbaar onderwijs heeft gewerkt En inmiddels 15 jaar samen met een partner die als (LO-) docent werkzaam is in het middelbaar onderwijs. Ondanks dat ik zelf niet werkzaam ben geweest in het onderwijs maakt dat, dat het werkveld toch eigen voelt.

Wat mij aanspreekt in de rol van lid van de Raad van Toezicht is de gevraagde combinatie van toezichthouder en sparringpartner. Een partner die mee vooruit kijkt en in lijn daarmee, kijkt waar de organisatie staat. Wat er gerealiseerd is en wat er nodig is om de resterende ambities te realiseren. Ik weet zeker dat er een mooie match is met VO-Content!”

Willemijn van Oorsouw

Blijf op de hoogte van
VO-Content

Meer nieuws

Heb jij een vraag?

VO-content is een coöperatief platform en kenniscentrum waarin ruim 300 deelnemende scholen samenwerken aan de kwaliteit van onderwijs. Wij werken aan de professionalisering van docententeams en de ontwikkeling van flexibel, eigentijds open leermateriaal.

VO-content biedt advies en begeleiding, trainingen en een brede portefeuille aan leermateriaal ter ondersteuning van het leren van de leerling.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aan over welk onderwerp je contact wilt
Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy statement en de Algemene voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.